vedicart
lijn

Het voornaamste doel van Vedicart

De Veda’s hebben ’s werelds oudste wijsheid in zich, die wij mensen allemaal al in onszelf verankerd hebben gekregen. Met deze kennis in combinatie met Kunst hebben we een krachtige methode om deze kennis weer naar boven te halen, zodat ons individuele zelf zijn universele oorsprong weer kan ervaren….Vedicart is schilderen vanuit je ziel. Kunst zonder na te denken. Er op vertrouwen dat je het weet want dat is ook zo . Vedicart herinnert je hoe het ook al weer was. Je innerlijk weten wordt met behulp van de 17 principes heerlijk afgestoft, opgefrist en uitgenodigd om weer te gaan vanuit vertrouwen. Schilderen in vrijheid met de 17 principes als basis. Het gaat niet over presteren maar om het proces wat tijdens het schilderen ontstaat. Ben je nieuwsgierig naar jezelf, naar jouw innerlijke rijkdom? Je brengt met Vedicart zonder na te denken naar buiten wat er binnen in je leeft.

Vedicart leert je niet hoe te schilderen, het helpt je om te herinneren……

De principes zijn nergens te lezen. Je mag ze komen ervaren tijdens een cursus. Je krijgt ze te horen en een voor een beleef je ze, schilder je erover. Zo ontwar je jouw inspiratie. Je beleving is waardevol, erover lezen niet. Vandaar de afspraak om ze niet te publiceren.

Curt Kallman (1938-2010) Is de grondlegger van deze unieke en nieuwe kunststroom. Er is heel veel over te vertellen en dat doe ik ook graag.