Over Veiver

Mijn naam is Anja Robben van Dinther. Welkom op deze website waar je kunt lezen wat Veiver voor jou kan betekenen. Mijn praktijk ‘wat intussen ook een speelplek is geworden’, is haast als vanzelf ontstaan. Ik heb in mijn leven veel persoonlijk onderzoek en opleidingen, cursussen en workshops gevolgd en dat heeft mij heel goed gedaan. Omdat ik het fijn vind als ik werkelijk in contact mag zijn met mensen, is het voor mij vanzelfsprekend dat hier fijne gesprekken worden gevoerd, van mening wordt gewisseld en dat men soms inkijkjes geeft en krijgt van wat er in iemand leeft. Ik hou er van!

Tabula Rasa

In de zomer van 2016 werd ik gegrepen door het thema Tabula Rasa. Tabula (met was beschreven schrijfplankje) Rasa (glad gestreken) betekent:

  • onbeschreven blad
  • schone lei
  • nog niet beïnvloed door indrukken van buitenaf

Deze inspiratiebron houdt me bezig. Aristoteles vroeg het zich al af. Stel dat wij mensen geboren worden als een onbeschreven, blanco blad. Dan betekent dit, dat we onbegrensde mogelijkheden hebben, een scala aan nieuwe kansen. In essentie zijn we allemaal gelijk en kunnen we ons blad vullen met alles waar we van dromen. Iedereen vult het blad met de ervaringen die beleefd worden in het leven met daarbij de gevoelswaarde die er aan verbonden wordt. Dat maakt ons tot wie we zijn. Met ontzag voor dat nieuwe werkvlak heb ik respect voor alle mensen die zich een weg gebaand hebben door hun leven. Ieder op hun eigen manier, binnen hun eigen mogelijkheden. En daarmee wordt mijn Tabula Rasa gelijk aan dat van jou……

Daar ligt een geweldige uitnodiging. Kom in het gezelligste, leukste en toegankelijkste atelier van Berkel-Enschot onderzoeken hoe jij jouw witte vlak wilt kleuren. Kom spelen en ontdekken. Gun jezelf de kans om steeds opnieuw weer uit te vinden waar je staat en wat je graag wil.