Intuïtief schilderen

Intuïtief schilderen is ook een manier om ontdekkingen te doen over jezelf en waar je mee bezig bent. Hoe heerlijk is het om op een mooi nieuw doek of wit vel te spelen met kleuren…..

Hoe geweldig is het om tijdens het werken met kwasten en verf of anderszins een verhaal te zien verschijnen onder je handen…..

Hoe fijn om weer benieuwd te zijn naar wat er in je leeft en wat je helderheid kan brengen….

Ik hou ervan als er sfeer en verhalen in de werken te zien zijn, zoals ook ieder mens zijn of haar verhaal heeft. Door jezelf te uiten op doek of papier vertel je een stukje van jezelf. Ontdek je weer wat je nu bezighoudt. Waar je aandacht ligt en waar je graag naar toe zou willen, of misschien wel juist van weg…… Ik ben geboeid door mensen en ik vind het fantastisch om mijn ruimte en bevindingen te delen met anderen. Hier mag je weer spelen. Intuïtief schilderen geeft je de vrijheid om buiten de gebaande paden te lopen en te springen. Handelen zonder geleid te worden door wat ons hoofd er allemaal van denkt en vindt. Laat je ogen je vingers volgen om te ontdekken wat er ontstaat…..

Er liggen verschillende kaartensets die je proces nog kunnen verhelderen of verdiepen mocht je daar behoefte aan hebben. En soms is een korte meditatie een heerlijke manier om even bij jezelf te komen en van daaruit te starten. Het zijn kleine hulpmiddelen die allemaal helpen om lekker dicht bij jezelf te blijven. Natuurlijk kun je ook gewoon lekker komen schilderen. Niets moet en er is heel veel mogelijk…..